11 december

 
ni glömmer väl inte att lyssna på Musikhjälpen och att skänka pengar för att hjälpa till i kampen om att alla kvinnor har rätt att överleva sin graviditet! alla kan bidra med något. 50 kronor räcker för preventivmedel för ett år. 100 kr räcker till medicin för att förhindra att 100 kvinnor förblöder under förlossningen. skänk pengar och gör jorden en lite bättre plats att leva på.
jag vill hjälpa till, vill du?

11 december

Mycket har hänt sen jag sist hade tid att sätta mig ner och skriva ner några rader. Har sett prins Haakon på två meters håll, när jag jobbade i garderoben på rådhuset en fredagseftermiddag. Igår såg jag ingen mindre än Jenny Skavlan på H&M mitt i Oslo, blev starstrucked och ville går fram och säga att jag diggar henne, men vågade inte riktigt, så njöt på håll istället. Har sagt upp mig på Jack&Jones för att jag inte riktigt trivdes, och för att H&M-lagret sa att dom skulle behöva min hjälp en hel del fram till jul. Men dom ljög nog, för sen jag sa upp mig på J&J har jag fått vara på H&M-lagret en gång. Så ibland gör man dumma val i livet och gör sig av med jobb som hade varit bra att ha, dock en lättnad att inte jobba kvar på J&J. men nu sitter jag här i veckorna utan jobb istället.. var på en intervju på ett bemanningsföretag i måndags som gav mig några dagars jobb framöver som varupåfyllare på en matbutik, så där är min första dag imorgon, och sen är dagarna utspridda några veckor framöver.

Men, men nog snackat om jobb. Förra helgen var svärmor och hennes man här och hälsade på. En mycket trevlig helg då vi var uppe vid Holmenkollen och var typ ovanför molnen, så det kändes i alla fall, för vi va sjukt högt upp, och det låg en stor dimma över Oslo som såg ut att vara molnen. På lördagkvällen lagade vi supergod mat hemma, drack vin, spelade spel och hade det supermysigt! Annika tog med sig en adventsljusstake som pryder fönstret och sprider lite julkänsla i lägenheten. Och, Och, OOOCHH, i söndags kom snön till Oslo! Blev så lycklig på morgonen när jag vaknade och såg att att det var vitt överallt! Älskar snö! Och jag och mina sambosar tänkte hitta oss en fet skidbacke som vi kan åka till över en dag och glida ner för backarna. Längtar så jag blir tokig, har velat åka snowboard dom senaste tre åren, men inte haft pengar eller tid, så om jag skulle kunna få åka bara för en dag så skulle det stilla min inre längtan efter backarna  litegranna i alla fall. Nästa vinter finns en liten dröm om att ha råd att åka till alperna en vecka.

Nu har inlägget blivit för långt för att någon ska orka läsa igenom alltingen, så jag slutar skriva nu, och återkommer snart igen.