30 juni

har nu varit hemma i Sverige i en månad. helt sjukt hur fort det har gått. men ändå så mycket som jag inte hunnit med och göra än. denna veckan har jag nog inte gjort nåt vettigt alls. fyllde år, jobbade, jobbade, jobbade, klippte gräset, vatt och hälsade på scout-lägret som min syrra varit på, och fick se Teletubbis. städade hela huset så mamma blev superglad när hon kom hem och partajjade lite i fredags, sjukt skojsig förfekke hemma hos sophie, utgång på Deluxe, sämsta va att få gå ensam hem genom stora läskiga växjö och hoppas innerligt på att ingen skulle se mig och misshandla mig eller kidnappa mig. sjukt läskigt och dumt att gå ensam hem på natten genom en läskig stad. idag har det vatt kalas för min bror som fyller 25 imån, så det va massa god grillad mat, och sen jordgubbstårta på det. och jag fick lite presenter, ett halsband med mustasch (nej man kan aldrig få för många!), en grön stickad tröja, och en receptbok på thaländsk mat. i tisdags fick jag även en stoooor grön reseväska som jag ju behöver i höst när det blir en efterlängtad flytt till London. och ännu mer efterlängtat att få bli sambo med Linkan. nåt annat som är efterlängtat är att Linkan kommer hit på torsdag och stannar en vecka. så nu försöker jag komma på massa skojsiga saker vi kan hitta på häromkring. varken han eller jag är vidare rika, så det får bli gratisutflykter som picknickar och såntdära mysigt. dock funderar vi på High Chaparall, nåt skojsigt dyrt får man unna sig.
 
 

24 juni

en bästa vän vet då alltid vad man vill ha i födelsedagspresent. kan inte riktigt få nog av allt det här med mustascher! och det bästa, att man kan välja vilken mustasch man vill ha för hur man känner sig, Mr Sexypants, Mr Dude eller Mr Frenchy.
 
om 47 minuter blir jag 23 år gammal. gammal, det är precis så jag känner mig, fast ändå inte. jag minns när jag vatt sådär 15 år, och man visste någon som va 23 år. dom va ju jättagamla och vuxna, gifte sig och skaffade barn. jag känner mig inte så vuxen som man tyckte dom såg ut. när folk gissar hur gammal jag är gissar dom runt 19-20 år, jag vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller inte. jag minns att en polare berättade en gång, att när vi va på Peace & Love 2010 så hade hon och jag stått och pratat med någon främling, sen hade jag dragit därifrån. efteråt hade främlingen sagt till min polare "asså, är hon typ 14 eller nåt?" vid det tillfället hade jag fyllt 20 bara någon dag innan..
men ja, att jag blir 23 imån känns bara konstigt. och det är synd hur födelsedagarna blir tråkigare och tråkigare för varje år. imån kommer jag nämligen va helt ensam hemma, ingen att leka med, sen börjar jag jobba vid fyra, till nio. det kommer antagligen regna hela dagen med. och mina födelsedagspresenter, dom har jag vatt med och köpt idag. ingenting spännande alls med att fylla år. och Linus är 321,9 km bort, och jag vet inte ens när jag kommer träffa honom nästa gång. men jag har ju i alla fall mina superballa mustascher att glida runt i imån !

23 juni

midsommar blev så mycket bättre än vad jag trodde. jag bestämde mig för att tänka yolo, så efter jobbet drog jag på en fest ute i skogen med massa goa polare. och trots att jag skulle upp kl.06.00 dagen efter så unnade jag mig en och annan bärtz. förutom massa galenheter och skojsigheter och skratt och massor med dans, så hann jag med en fisketur med två sköna grabbar, och ett dopp vid midnatt som var kallare än vad jag hade väntat mig. strax efter midnatt kröp jag ner i en säng, ringde Linkan, och sen somnade jag gott, för att sex timmar senare stiga upp och åka iväg till jobbet. det var nog tur att jag jobbade delad tur, så jag fick åka hem och sova några timmar till mitt på dagen, innan jag åkte tillbaka och jobbade fem timmar till. 

idag har jag jobbat några timmar, åkt hem och ätit en supergod middag. och sen åkte jag, mor och far till min bror för att fiak lite, och få träffa sötaste brorssonen. och för första gången fick jag hålla honom. det är en speciell känsla ändå, det går inte riktigt att sluta le och fascineras av ett så litet knyte.


somnade nyss i soffan, antagligen av utmattning för att jag aldrig riktigt tar mig tid att slappna av och låta kroppen vila. och det blir det inte imån hellr trots att jag är ledig. det blir en tripp till stan med mamma och syster, och på kvällen träffa Emma för att få detaljer om det senaste som hänt som gör mig så glad så jag blir helt lycklig inombords. jag älskar när fina saker händer mina närmsta.