17 april

 
råkade hitta en superbillig resa till en vacker ö utanför Grekland som heter Naxos. kunde inte motstå det så råkade boka en veckas resa dit den 17 maj. fy tusan så härligt det ska bli med en veckas semester, bara jag och Linus. sola och bada, hyra en moppe och åka runt på ön och upptäcka och se massa häftiga saker. som jag längtar! den som blir mest avis kanske får följa med i min resväska..

16 april

 
har nog bestämt mig nu för att lämna min rödhåriga karriär bakom mig, och testa på något nytt. en förändring är alltid roligt. men är rädd att det kommer slita mer på håret än göra nytta. så vi får se vad frisören säger om det. 
men ja, vore kul att kunna göra något nytt nu. låtsas att man börjar om ett nytt liv genom att färga håret, flytta till ny lägenhet, skaffa nytt jobb. jag tror ändå att de sitter i håret! trivs man inte med håret trivs man inte med livet, haha

16 april

pusslet är färdiglagt och numera inramat i en enorm ram! den kommer passa perfa ovanför soffan i lägenheten sen. här i norge är man nu ledig torsdag-måndag. av nån okänd anledning är skärtorsdagen också en röd dag. sitter finfint att få va lite ledig, även om jag ska jobba en pass på h&m-lagret på lördag, så känns det ändå som långledigt. dom lediga dagarna tänkte jag fylla med att börja packa ihop massa grejor. börja flyttstäda lite smått. typ putsa fönster och rensa avlopp o sånt där kul. sen blir det till att dricka några glas vin och bara koppla av.