21 november

 
 
förra veckan var jag och Linus på taket på Operahuset. kul grej ändå att man får gå upp på taket. fin utsikt över hela staden. och nån vacker kväll ska jag gå dit när det är mörkt för att få se den där magiska bilden av en stad by night. ni vet när det blir sådär magiskt vackert av alla lysen. det är något speciellt med det. efter trippen uppe på taket satte vi oss i solen vid vattnet och läste varsin bok. eller ja, linus bok är lite mer elektronisk och är i hans iPad. jag föredrar att kunna bläddra i sidorna på riktigt. men det var en mysig stund att kunna sitta där med varsin bok i tystnad och bara njuta. och nu längtar jag till att kunna göra något sånt igen. har varit lite väl mycket jobb det senaste. och nu har Linus även fått ett jobb. så han jobbar i veckorna, och jag jobbar hela helgerna. så det där med att kunna turista loss i Oslo går inget vidare.
 
idag är jag dock ledig, sitter fortfarande i morgonrocken och börjar bli hungrig igen. finns inte så mycket att äta förtuom pasta eller mackor utan pålägg. lockande? nejtack. har även någon slags inflammation i kinden som gör svinigt ont. kinden är typ svullen och det är lite svårt att äta. fattar inte vad det kan vara för något.
nu ska jag nog se en film till och njuta lite mer av att äntligen va ledig en hel dag!

20 november

04.30 ringde klockan idag. och jag var inte ens trött, utan steg upp utan problem och gjorde mig i ordning. blev till och med klar en kvart tidigare än vad jag tänkt mig. så just nu är klockan 05.25 och jag väntar på att få gå till bussen. sen blir det en låååång dag. först jobb 8 timmar på H&M-lagret, jaaappp, det stämmer, dom ringde mig igår och frågade om jag kan jobba idag och på lördag. blev så glad så det pirrade lite i magen! ska bli sjukt skoj och testa på det jobbet, och hoppas verkligen att det blir mer framöver! kanske låter som ett halvdant jobb att gå på ett lager hela dagarna och plocka ordrar, men för mig låter det som ett superjobb, haha 14.30 slutar dagen där, men inte dagen för mig, nejdå, sätter mig på ett tåg direkt efter det jobbet, och åker till Jack&Jones för att jobba mellan 15.00-21.15. så ja, det blir en lång dag fylld av jobb! det är nog tur ändå att jag är ledig torsdag och fredag så jag kan hämta mig efter detta jobbpass. på lördag blir det dock tuffare. 06.30-14-30 på H&M-lagret, och sen 16.00-00.00 på restaurangen. hejja pengar, wooohoooo! nu drar jag, jag ska va gryyyyyym på jobben idag!

14 november

hahahaha, den här är så klockren, kan inte sluta skratta åt killens ansiktsuttryck!