20 februari

ligger fortarande i sängen och klockan närmar sig halv tolv. minns inte senast jag tog mig en sånhär lat morgon. för sovmorgon, sånt vet jag nog inte hur man gör, vaknade vid halv åtta, och kunde inte somna om. tog frukost i sängen och har kollat på serier i flera timmar. känner mig lite krasslig. eller kanske mest är sliten efter en fantastisk vecka i Trysil. en vecka fylld med snowboardåkning, mängder av härligt folk och ren och sann livsglädje. inga brutna ben, men lite småskador här och var i kroppen, som förhoppningsvis snart går över.
det där med läger är härligt, på ett sätt tvingas man ju verkligen att umgås väldigt intensivt med folk, så det är så fantastiskt när man klickar så lätt med vissa folk, och man umgås med så mycket folk man annars inte trodde man skulle göra. folk är i alla möjliga olika åldrar, men det spelar liksom ingen roll. 
 
huvudet känns lite tomt just nu, men hjärtat är fullt av så mycket fint och vackert. och att behöva återgå till vanliga livet känns lite trist just nu. 
men jag har så mycket så mycket härligheter att se fram emot hela detta året. våren är fylld av konserter, och jag ska sjunga på ett dop. sommaren blir festival, och sjunga på två bröllop. och förhoppningsvis kommer jag iväg på min resa till hösten. och jag som tyckte att förra året var mitt bästa år hittills, men jag tror att detta året kommer slå det! 
 
foto: Andreas Griph