14 april

det är verkligen fullt upp varje dag i mitt liv nu för tiden, och på nåt sätt gillar jag det. klart man känner sig lite stressad emellanåt, men jag blir alltid så stolt över att jag alltid fixar att ta mig igenom all stressen. jag hinner göra alla saker jag behöver, och fixa allt i tid. jag jobbar antagligen för mycket för mitt eget bästa, men jag känner mig inte sliten av det just nu, utan jag tycker det funkar. och jag har energi över, jag tränar som jag ska och är alltid glad. mår så otroligt bra just nu. det är så mycket som bara stämmer och som är som jag vill ha det.
är mitt uppe i att planera ett bröllop som går av stapeln 18 juni. det är sjukt mycket mer att fixa med än vad man tror. och vissa dagar känns det som att vi aldrig kommer hinna göra allt i tid. men ikväll har vi suttit i några timmar och klurat och donat, och fått en del gjort, så det lugnade ner mig en del. den svåra delen är att varken jag eller Emma är speciellt tekniska av oss, och att filma och redigera sånt är inget som vi kan. men det är la nåt vi får försöka lära oss helt enkelt. nånstans måste man ju börja liksom. 
ska på tre bröllop i sommar, och ska sjunga på vigeseln på två av dom. ska bli riktigt kul. det är nåt speciellt att sjunga på dop och bröllop. sjunga i kyrkan är en speciell känsla, allt känns så himla vackert på nåt sätt. och just dop och bröllop är ju såklart fint och vackert, så stämningen spelar la en stor roll med kan jag tänka mig.
 
imån ska jag in och träffa min personliga tränare som hjälper mig med kosten och lägger upp träningsschema. och imån är det dags att mäta och väga mig, för att se vad som har hänt på en månad. ska bli både spännande och läskigt att se vad som har hänt. om man minskat nåt fett och byggt på med lite muskler istället. det är ändå sjukt häftigt vad man kan göra med kroppen med hjälp av rätt kost och träning.
 
och hur härligt är det inte då att våren äntligen har kommit. solen skiner, blommorna börjar titta fram och allt är så underbart härligt. man får sån sjuk livspepp och allting känns bra mest hela tiden. och i sommar kommer jag förhoppningsvis bara ha ett jobb, vilket gör att jag kanske är lite mer ledig än nu, och kan hinna hitta på en del härliga saker med polarna. vill så gärna åka till öland och typ cykla runt en dag. och måste bada mer i sommar, har varit för dålig på det dom senaste åren. jag älskar att bada! 
och jag gillar verkligen att jag har typ världens största fönster i min lägenhet som vätter mot öster. vilket gör att de dagar som det är fint väder så vaknar jag när solen går upp och den skiner in i hela lägenheten. finns inget bättre än att vakna av solen. det känns liksom som att man vaknar på ett bra och natruligt sätt. soluppgången är nåt av det vackraste och häftigaste jag vet här i världen. 
 
 

5 april

seriöst, sitter här och är helt tårögd. biljetten är nu äntligen köpt. min resa börjar om exakt etthundraåttiotre dagar. det låter kanske mycket, men det kommer gå så otroligt fort tills dess. jag minns ju liksom vad jag gjorde för etthundraåttiotre dagar sen, och det känns som att det var förra veckan. en sommar går fort, med tanke på alla olika konserter och festivaler jag ska på. allt känns så mycket bättre och mer verkligt nu när biljetten är köpt. nu finns det ingen återvändo, inget mer som kan skjuta upp min resa. nu är det bara att se till att va förberedd, påläst, vaccinerad och redo för mitt livs äventyr. känns extra bra att få med mig två störtsköna brudar i början av min resa, tryggt att åka med några man känner. dom kommer vara med mig i en månad, och den kommer nog mestadels spenderas på Bali. vad som händer sen eller vart det bär, det är inte riktigt bestämt ännu. mycket drömmar och planer som måste kollas upp och se till att dom ska fungera.
jisses, nu blev livspeppen enorm!
 
 

3 april

första lediga söndagen på sådär två månader, så jag hade styrt upp famlijehäng. och jag älskar ju det där med att vara ute i naturen och solen och sjön och sånt där vackert. och som tur är så har ju min syrras pojkväns släkt en sommarstuga som ligger sjukt fint vid en sjö där man kan grilla och bada och ha det mysigt. så där hade vi bestämt att ses idag. solen var lite snål får jag ta och erkänna, men värmen var där och det var otroligt härligt ändå. att sitta runt en brasa och bara småprata lite. grilla och äta ute är ju en speciell känsla. gå på utedass och tvätta händerna i sjön. sen skulle ju såklart alla dricka kaffe och äta kakor, den delen i livet har jag ju aldrig förstått. hela min famlij har alltid varit fika-galna, och jag har aldrig förstått det där med fika, eller ens kaffe. varför dricka kaffe när det smakar sjukt äckligt?! hade solen värmt lite mer hade jag nog tagit mig årets första dopp, men nu får det vänta ett tag.
är helnöjd med dagen. man behöver lite tid med famlijen emellanåt. och det är så mycket lättare och skönare att umgås på ett sånt här sätt. ser fram emot fler sånna här dagar i sommar när det blivit varmare och solen bjuder till lite mer.