19 mars

 
trillade in ett mejl idag, från inga mindre än den svenska björnstammen. dom tackade mig så hjärtligt för att jag vill hjälpa dom med att sätta upp affischer och göra reklam för deras kommande skiva. affischer och tejp kommer skickas på posten till mig & som tack kommer jag få en liten present. ingenting kändes mer självklart just då när jag fick reda på att dom ville ha hjälp. ett fantastiskt band med lite för fantastiska låtar & texter. snälla 23 april, du kan ta och komma nu, tack. kommer antagligen inte vilja ge ifrån mig några av affischerna, utan tapetsera hela lägenheten med dom istället. och är så sjukligt nyfiken på vad det är för present man kommer få!
 
 
för övrigt har linus precis åkt iväg för att jobba hela natten. och jag måste sova själv. det gillar jag inte. har alltid så svårt för att somna. det är för många tankemonster som dyker upp och vill hålla mig vaken. som tur är har jag laddat upp med massa bra serier som jag kan kolla på och distrahera tankarna. och förhoppningsvis hinner jag somna innan alla avsnitt är slut. 
och för övrgit nr.två, hade jobbintervju idag över skype (synd bara att videon inte funkade..) med hemtjänsten i växjö där jag sökt sommarjobb. jag vill inte va den som är den, man jag kickade asssss och va grymmast! min bästa intervju ever. kanske just för att man inte behövde sitta i ett stelt rum och inte veta vart man ska titta när man pratar. utan här satt jag i min egen soffa och kunde ta det lugnt. tog fram lite fusklappar där det stod massor av mina bra egenskaper och allt sånt där man måste kunna inför en intervju. men ja, håll tummarna i en vecka, så får jag jobbet! hejja mig och hejja mitt liv!

18 mars

 
 
det där med att köpa billiga grejer är verkligen min grej. dojjorna på bilden inköptes i höstas för en ynka 50-lapp. förra veckan kom jag hem med två nya byxor o ett linne för endast en 250-lapp. känns onödigt att betala mer än vad man behöver. har för övrigt det ganska bra här i oslo nu för tiden. har jobbat på samma ställe i snart två månader, och det är så himla gött att varej dag veta exakt vad jag ska göra hela tiden. längtar inte det minsta tillbaka till tiden då jag åkte på olika uppdrag varje dag. nu vet jag liksom vad alla heter som jag jobbar med. hade inte en aning om vad någon hette på nåt av dom ställena jag blev skickade till förr. så jag hoppas innerligt att jag får stanna på detta stället tills vi åker hem. det är skönt att ha en jämn inkomst som rullar in.
på lördag gör jag mina sista timmar på Kolonihagen, restaurangen jag jobbar på. känns både ledsamt och skönt. blir riktigt tråkigt att mer få träffa alla dom härliga människor jag träffat där. bättre kollegor får man leta efter! men ska bli skönt att få vara helt ledig dom sista helgerna innan vi åker hem. nu när våren är här blir oslo fint, och roligt att utforska igen. vill hinna sitta många fler timmar nere vid bryggan vid havet.
 
men nu ska jag sätta mig och virka på min lilla elefant så den blir klar någon gång. kommer va obeskrivligt stolt när jag väl är klar och har lyckast att få ihop en liten söt blågrön elefant!

17 mars

 
och förresten, glad St Patrick's Day!