Singapore del 2

Dag två gick vi ner mot vattnet igen, för att se alla häftiga byggnader i dagsljuset. Framför allt Marina Bay Sands, ett skitstort hotell som ser ut som en båt eller ett flygplan utan vingar, på tre feta pelare. Längst däruppe har dom pool, som går ända ut till kanten, och palmer och restauranger. Vi hade först tänkt att åka upp, men när vi läste att man kan få bada i poolen under en hel dag när man åker upp där, tänkte vi att vi tar det vår sista dag istället, eftersom vi inte hade badkläder med oss. Tyvärr var det regn eller molnigt hela sista dagen, så det blev aldrig att i åkte upp där, och det ångrar man nu i efterhand. Det får bli att spara ihop nån miljon så man kan åka dit och bo där nån natt, vore sjukt häftigt!

 

Så vi vandrade vidare till Gardens by the Bay, en stor trädgård med olika teman, såsom indisk och kinesisk trädgård. Dom hade ett litet vattenland för barn, superstora konstgjorda träd. Två olika stora växthus, den ena ”Flower Dome”, där all världens växter är samlade, och ”Cloud Forest” med olika växter som finns högt uppe vid bergstoppar, och ett stort konstgjort vattenfall, som var det största vi såg på hela resan, synd bara att det inte var på riktigt, haha

 

Vi var en liten snabbis i China Town, men vi var så fruktansvärt trötta i fötterna efter allt vandrande idag, så vi orkade inte stanna för länge. Jag hann dock köpa mig ett par fantastiska randiga byxor, och Linus köpte sig en selfie-pinne. Nåt som vi hade mer användning av än vad vi hade trott. Vi skämtade om att köpa en vår första dag i Bangkok, men kändes löjligt att ha en. Såhär i efterhand förstår man hur smidigt och bra det är att ta bilder med den! Så den användes flitigt dom två sista dagarna.

 

När vi hade ätit och åkt tillbaka till hostlet, och bytt om, tänkte vi att vi skulle ta oss en kvällspromenad, men det ösregnade ute, så det blev ingenting med det. Istället satt vi på hostlet och spelade Kalaha.

 

 
 
 

Kommentera inlägget här :