3 Februari - Bestiger berg och klättrar i grottor

Vi träffade på två härliga tjejer på hostlet denna morgonen och beslutade oss för att gör en dagsutflykt ihop, ta våra motorcyklar och utforska ön, åka till vackra utsikter och besöka grottor. Började med att åka till ett ställe som heter Cannon Fort, ett ställe som jag tror hade någonting med kriget att göra. Är ledsen att jag är så dåligt påläst och inte tillräckligt uppmärksam för att ta in all information om platser jag kommer till, så jag kan berätta allt för er, haha

Men det var som en liten loop man gick, så man kom till lite olika platser, en med en stor kanon, där vi tog massa roliga bilder. På ett annat ställe var det lite vapen och kläder och utrustningar i ett litet rum, och i ett annat rum satt en dock och låtsades prata i telefon. Men bästa platserna var såklart utsiktsplatserna där man såg utöver Halong Bay och alla vackra berg och öar.

 

Tog våra motorcyklar och fortsatte för att försöka hitta lite olika grottor som vi såg på kartan skulle existera. Den andra grottan vi kom till hade en stor grind framför öppningen som var låst, men vi blev lite för nyfikna på vad som fanns där bakom, så vi klättrade över grinden och tog oss in ändå. Och det var helt klart värt att vara lite olaglig, en häftig grotta där vi hittade några söta fladdermöss.

 

Sista stoppet på dagens äventyr var en nationalpark där vi traskade på en liten stig genom vacker natur för att komma till en helt otrolig utsiktsplats, omringade av enorma berg, helt obeskrivligt vackert! Tror vi satt där uppe i minst en timme och bara njöt av utsikten, innan vi klättrade ner igen och tog oss hem till hostlet. Käkade middag och senare gick vi till ett litet uteställe och dansade så fötterna värkte resten av kvällen. Träffade på två killar som vi träffade i grottan tidigare idag, och en av dom, Henry, hade planer på att ta sig till Laos med sin motorcykel samma dag som jag, så vi beslutade oss för att mötas upp i Hanoi om någon dag och sen korsa gränsen till Laos tillsammans.

 
 
 


Kommentera inlägget här :